Om os

Hvem er Airvita

Hos Airvita, arbejder og tror vi på at forbedre livskvaliteten for mennesker der hvor de lever, lærer, arbejder og leger.

Vi renser ikke blot luften, men bringer effekten af 16.000 træer ind i dit rum. Ren luft fri for skadelige partikler er grundlæggende for menneskers velbefindende, produktivitet og og sundhed. Vores rejse mod renere luft er baseret på grundtanken om “The first wealth is health”. Denne ide har ført til udviklingen af verdens mest avancerede luftrenser løsning, der producerer den reneste luft inden for det korteste tidsrum.

Airvita

Historien bag

Som uddannet jurist havde opfinderen af Airvita, David Alam en drøm om at blive forsvarsadvokat.

I stedet blev han iværksætter med en mission om at hjælpe sin morfar, hvis helbred og livskvalitet blev gradvist forværret og begrænset af astmatisk bronkitis. Lægernes prognoser indebar systematisk indlæggelse og en permanent ilt flaske.

Efter at have rådført sig om alle behandlingsmuligheder, lige fra saltterapi til lungetransplantation, opsøgte David en forsker med speciale i klimaforandringer og forureningskilder.

Dette møde blev startskuddet på Airvita og udviklingen af den intelligente luftrenser. Forskerens konklusioner var at hans morfars sygdomsprognose teoretisk kunne bremses, hvis man placerede ham i regnskoven og fjernede fugtigheden, hvilket var praktisk umuligt. Et bud, der ville få de fleste til at opgive, men som blev indledningen til Davids mission om, at skabe netop det produkt, der leverede effekterne af regnskovens træer.

David samlede verdens bedste forskere, ingeniører og specialister med en fælles ambition om at bygge intelligente luftrensere der kunne bringe effekten af 16.000 træer ind i stuen.

Airvita er regnskoven, der standsede hans bedstefars sygdomsforløb fra utallige indlæggelser og en permanent iltmaske. I stedet har han en oase af renere luft i sit hjem. Passionen om at hjælpe og forøge livskvaliteten for hans morfar har siden udviklet sig til en målsætning om at skabe den samme oase for andre mennesker der, hvor de lever, lærer, arbejder og leger.

Verdensmål

Bæredygtig udvikling

Det handler om at tage et kontinuerligt ansvar

Tak fordi du hjælper os med at gøre forskellen hurtigere. For hver solgt eller lejet enhed planter vi et træ.

For os er det simpelt, for det handler om at tage et kontinuerligt ansvar. Vi ville gå forrest for kloden, vores børn og de kommende generationer. Det er vi stolte af. Vi er pionerer i at have en helt igennem grøn og bæredygtig produktion, enhed- og forretningsmodel. Det er på ingen måder umuligt at have en grøn og bæredygtig virksomhed, hvis blot viljen er tilstede.

FN´s 17 Verdensmål

Den 25. september 2015 vedtog FN’s 193 medlemslande den nye 2030-dagsorden for bæredygtig udvikling. Som del heraf vedtog FN 17 mål – og hele 169 delmål- som bl.a. handler om at løse nogle af klodens største  klima udfordringer inden 2030.

Forpligter os til ren luft

Hos Airvita forpligter vi os til at have en grøn og bæredygtig forretning. For os handler det om at tage reelt ansvar vores luftkvalitet – for vi har ikke alverdens tid. Forurenet luft forårsager årligt mange akutte hospitalsindlæggelser, øget brug af astma medikamenter, øget fravær i skole og på arbejdspladsen og tusindvis af for tidlige dødsfald.

Hjælp os med at plante 16.000 træer i Danmark.

Airvita leverer effekten af 16.000 træer indendørs og har en signifikant indflydelse på kvaliteten af den luft du indånder. Vi vil fortsat sikre nuværende og fremtidige generationer god livskvalitet. Vi vil gerne opnå det samme udendørs!

Vi vil i de kommende år plante 16.000 træer i Danmark i samarbejde med Growing Trees. Vi har allerede været med til at plante 250 træer.

Følg med via vores sociale medier eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Ved at plante træer sikrer vi renere luft, bedre biodiversitet og renere drikkevand – både for os og de kommende generationer.

Tak fordi du hjælper os med at gøre forskellen hurtigere. For hver solgt eller lejet enhed planter vi et træ.

Sundhed og Trivsel

Airvita Pro er en intelligent og effektiv luftrenser, der forbedrer luftkvaliteten væsentligt ved at minimere de skadelige partikler i luften. Luftrenseren måler forureningsniveauet i luften og justerer herefter for at sikre den reneste luft.  Effekten af luftrenseren svarer til 16.000 træer og renser 100m2 på 12 minutter.

Rent vand og sanitet

For hvert solgt eller lejet luftrenser planter vi et træ i samarbejde med Growing Trees. Growing Trees rejser danske folkeskove over grundvandsressourcer. Vi har et mål om at plante 16.000 træer. Ved at plante træer sikrer vi bedre biodiversitet, renere drikkevand og luft – både for os og de kommende generationer.

Bæredygtige Byer og Lokalsamfund

Airvitas luftrensere tilgodeser både din økonomi og værner om miljøet. 

Airvitas intelligente luftrensere minimerer udledningen af skadelige partikler indendørs, og samtidig forhindrer luftrenseren de ultrafine partikler i at komme retur til luften udenfor. .

Ansvarligt Forbrug og Produktion

Vores produktion er baseret på grønne energikilder såsom hydro-, sol-, biomasse- og vind energi. Vores luftrensere er lavet af genanvendte bil materialer. Airvita luftrensere og filtre er nedbrydelige – naturligvis uden at efterlade fodspor eller skade på vores planet.

Livet på Land

For hvert solgt eller lejet luftrenser planter vi et træ i samarbejde med Growing Trees. Vi har et mål om at plante 16.000 træer. Ved at plante træer sikrer vi bedre biodiversitet, renere drikkevand og luft – både for os og de kommende generationer.

Bæredygtighed & Alliancer

 

Bæredygtig produktion, Sundere indeklima og grønne alliancer

Airvita leverer et produkt, som har en signifikant indflydelse på kvaliteten af den luft du indånder og som samtidig efterlader minimal fodaftryk på vores planet
Vi er pionerer i at have en helt igennem grøn og bæredygtig produktion, enhed- og forretningsmodel. Vi vil gerne vise “vejen” og muligheden for at det ikke er umuligt at have en grøn og bæredygtig virksomhed, hvis blot viljen er tilstede.
Vi har bygget og baseret vores fabrik på grønne energikilder såsom hydro-, sol-, biomasse- og vind energi. Vi vil efterlade et minimalt fodaftryk og håber herved at vi kan inspirere andre danske og internationale virksomheder til at gøre det samme.
Det er ikke alene vores produktion der er grøn, men ligeledes vores produkt. Vores luftrensere er lavet af genanvendte bil materialer såsom galvaniseret stål og genanvendt polypropylen. Airvita luftrensere og filtre er nedbrydelige – naturligvis uden at efterlade fodspor eller skade på vores planet.
Vi er stolte af, at være en helt igennem grøn og bæredygtig forretning. Hvert enkelt Airvita produkt er optimeret og konstrueret til at forbedre menneskers sundhed og livskvalitet. Vi værner også om vores planets sundhed ved at plante et træ for hvert solgt eller lejet enhed.